Det fick vara droppen.

När man funnit en vän, när man trivs i varandras sällskap. Det är då man mår bra. En vän ska alltid finnas vid din sida. En vän ska även alltid vara ärlig och omtänksam. Det vill säga, en vän ska behandla dig likadant som du behandlar dom.
Oscar Linnros rader, "Tack hej fuck dig, jag har fått nog" de orden har nog aldrig varit mer passande än just nu.
Jag har fått nog av dig helt enkelt. Alla lögner, alla svek och framförallt att bli behandlad olika efter ditt humör och vad DU känner för. En mer egoistisk själ har jag aldrig träffat.
Har dessvärre gett dig 10 chanser för många, men detta fick sätta stopp på det hela. JAG vet att jag ALLTID säger så. Men nu får det vara nog.
Man ska inte säga som du gjorde igår, man ska inte behandla mig som luft och undvika mig, man ska absolut inte ljuga och framförallt vart tog respekten vägen?
Absolut, alkohol var inblandat, för min del iallafall. Men jag har aldrig gjort så mot dig, skulle inte ens komma på tanken att göra det. 
Det äcklar mig. Något fruktansvärt faktiskt.
Du får vara med vem fasiken som helst, men ha inte attityd mot mig och försök inte trycka ner mig. För lilla du, det kommer du aldrig mer lyckas med. När dina dagar i ditt lilla lilla "rampljus" är över, när du själv kommer inse att du tappat själen och knullat världen, det är DÅ du kommer inse vilken egoistisk och elak människa du är.
Men då är det  för sent.
Att ta mig för givet är något som du alltid gjort, och som jag märkt efter alla chanser du fått alltid kommer att göra.
Att ta mig för givet gör många, dom säger jag hejdå till. För att de ska inse att jag inte är en person man ska ta för givet, det är ingen i livet!
Det är skrämmande att jag verkligen trott att vi hade en fin vänskaplig relation. Det är skrämmande att du fick mig att tro och få förtroeende igen. Men det som är mest skrämmande är ändå att jag tillät mig själv att öppna mig totalt för dig. Varför? Jo för jag hade förtroende för dig. Men det förstod du tydligen inte.
Det är en tråkig historia jag tar upp här. Det gör mig ledsen samtidigt som jag blir glad. Jag slipper all den draman du ställer till i min skalle, jag slipper en männska som söker bekräftelse överallt, jag slipper lögner&svek men mest av allt så slipper jag ge dig en chans till att såra mig. För tro mig, jag blir verkligen sårad. Av hela mitt hjärta blir jag sårad. Men det går fler tåg. Många fler tåg.
Då du står kvar och stampar på botten så siktar jag upp mot toppen.
Så är det, du är full av dig själv och helt ute och svävar medans jag har mina båda fötter på jorden och vet.
Det är hemskt. Det är det. Tro inget annat. Men nu får det vara nog med dina barnsligheter.
Och ja, du betyder fortfarande massor för mig, tro inget annat. Men jag måste inse att du inte är någon bra människa eller vän.
Ta nu vara på varandra, bråka inte i onödan/helst inte alls men viktigast av allt TA INTE NÅGOT FÖR GIVET.
Sprid varandras glädje och kärlek, var inte rädd för att visa folk detta! För det är vackert att se!
Vänner kommer vänner går, ta vara på era år!
Ni får ursäkta mitt inlägg men var verkligen tvungen att skriva av mig detta. Är otroligt besviken och fick nu ut vad jag ville.

Hörs!
Puss och fridens

Sitter på fräcka frökens i Norrköping och ...

img_0811 (MMS)

Sitter på fräcka frökens i Norrköping och fikar med Jessica! Igår var den en kväll som jag behövde, saker och ting blev så glasklara och allt föll på sin rätta plats! Ikväll kommer ett inlägg. Hörs sen puss!


Älskar att ni kommenterar!

Äntligen sitter jag vid en dator! Så jag ursäktar för hemskt dålig uppdatering! Men varit i Stockholm och inte haft tillgång till dator, eller det har jag väl haft men inte som jag kunnat sitta vid och blogga..
Såå.. Hur har jag haft det ? 
Har varit bra, är bara på snabb visit för att hämta saker o lite så.
Blog Awards var.. hmm.. Ska jag vara helt ärlig så var det absolut inte min grej. Men tackar som fick följa med och se hur det gick till.
Fick mycket positiv kritik angående mina outfits, och det är något som sällan gör mig ledsen!;)
Jag är one of a kind och sticker mer eller mindre alltid ut från allt det mainstreama ..
Jag har fått många förfrågningar på facebook och här på bloggen angåeende mina smycken. 
Vill ni se mer alltså? 
Jo jag gör smycken, och även där satsar jag på unika kreationer, vill inte att alla ska gå med likadana.. Men man ser självklart att det är samma röda tråd i dom.
Fan vad jag blir glad utav att höra att ni gillar det ! :D
Jag gör absolut halsband till er som är intresserade och det tar mig en dag att göra. Så länge jag inte för 20 beställnigar så klart ;)
Nåja, drar in lite bilder från galan och lite så. Är så otroligt trött idag.. puuh Wille och jag delade säng och sov ca 5h.. Så mer död än levande idag!
Ett bad får det bli nu. Skönt sådär!
Hörs! 

Kärlek!
I was your commender
Linn, jag och Johanna! Stört sköna tjejer som jag klicka med direkt! Inte sista gången vi går ut i Stockholm ;)!
Åh min fina docka Amalia!
Lite gott som man fick plocka med sig från "the tea party"
Kvällens höjdpunkt måste ju ändå varit konfranciern (vet i tusan hur det stavas) Pär!!
Så ja Göteborg levererar! ;) Andreas Wijk vann hela 2 pris, årets nykomling OCH årets modeblogg! Grattis!
Världens bästa Maria Montazami vann årets kändisblogg! Dock var hon inte där, men hennes tal var inspelat och jag skratta så mycket åt det. Hon är ju bara för underbar!
Well hello! Haha goa killar för övrigt!

Såå ja!! Underbart väder i Stockholm! Gill...

img_0797 (MMS)

Såå ja!! Underbart väder i Stockholm! Gillas verkligen, varit fint väder varenda dag sedan jag kom i Fredags! :) men de har varit sjukt kallt ute dock! Snart åker vinter pälsen på då vi snart närmar oss Oktober månad! Ångest? Ja, sjukt tunga mörka månader har vi framför oss mina små monster! Men sånt är väl livet antar jag.. Dessvärre! Idag hoppas jag av hela mitt Balkan hjärta att jag kan få lägenheten! Och ni som bor i Norrköping missa inte årets maskerad fest på Otten då de är den bästa klubben ikväll, nämligen Onzda! Kanske leker jag trocadero joker ikväll.. Den som lever lär märka;) ! Ha nu en enastående Tisdag! Och vill passa på att Gratulera min älskling Kevin idag på sin födelsedag! Älskar dig av hela mitt hjärta lillebror! All min kärlek! PEZ-


Tant afton med Willhelm,     Joakim och Ph...

img_0782 (MMS)

Tant afton med Willhelm,     Joakim och Philip! Det bjuds på bullar, riesen,Marianne, vin och te! Ur högtalarna hörs the supremes och ja behöver jag säga mer? En jävligt trevlig afton på Kungsholmen! Vad har ni för er en fin Tisdags kväll som denna ? Puss och kärlek PEZ-


Skjut mig! Vilken fantastisk skapelse! Frå...

img_0729 (MMS)

Skjut mig! Vilken fantastisk skapelse! Från Friis & Company går loss på 1300 pesetas! Aj men jag är kär.. Igen.. Och återigen på ett plagg/sko/väska! Men dom får vänta lite.. Eller?!?;) puss & kärlek


SMS-inlägg

img_0494 (MMS)


Har traskat runt på Stockholms gator .. Fi...

img_8534 (MMS)

Har traskat runt på Stockholms gator .. Fick med 2 par leggings o 2 par byxor ! Puss


Nu har vi precis varit på "the Tea party"!...

img_0717 (MMS)

Nu har vi precis varit på "the Tea party"! Härligt att träffa massor av folk och blev även intervjuvad av treflickor.se ;). Nu är jag på tunnelbanan på g hem för lite vila och fixa mig inför kvällens gala och bravader!:) puss


Hej då och Hallå!

Hej då säger jag till Norrköping, småstads livet och tidfördriv. Även säger jag hej då till en period i mitt liv som jag vantrivts med en del.
Men den här tiden har varit bra på ett vis, jag har blivit mer insinksfull och harmonisk. Har tagit bort MASSOR av onödigt drama och folk i mitt liv som jag känner att jag inte orkar ha kvar. 
En sak är mitt körkort, att det inte är taget är otroligt tråkigt. Men efter alla omständigheter så är det faktiskt inte konstigt. Men en dag kommer jag sitta bakom den där förbannade läder ratten och köra, alldeles ensam och kommer vara mer stolt än någon att jag klarat skiten utan någon som helst hjälp eller stöd. Japp så får det bli.
Norrköping som stad har jag alltid älskat, kommer alltid att älska Norrköping p.ga att det är min stad, född här och bodde här fram tills jag var 7 år. 
DOCK är Norrköping inget för en tjej på 23år med en helvetes massor utav kreativitet, energi och som sticker ut från mängden! 
Det finns inget att hämta här. Dessvärre. Norrköping är till för par, familjer och pensionärer. Då det är en trygg mysig liten stad där allt är bekvämt och nära.
Men jag vill inte leva så, jag vill inte se samma folk överallt hela tiden. Jag vill inte se att alla är klonade vad det gäller stil och framförallt jag vill ha en karriär och det kan man inte skaffa här dessvärre!
Men kommer ju absolut komma o hälsa på och det har varit en god erfarenhet att flytta hit, nu vet jag av hela mitt hjärta att som singel tjej i sina bästa år som vill någonstans i livet , kommer jag aldrig vilja flytta till en små stad. 
Oavsett vad.
Men när jag blir äldre så vet man aldrig. Dock är målet att komma från Sverige. Men vi får se helt enkelt:)!
Tiden utvisar allt.
Är mest glad över att jag kommit närmre dessa fantastiska människor, och hoppas vår vänskap fortsätter att utvecklas och växa.
Tänkte skriva lite om dessa fina själar:

Amalia: Vad kan jag säga om denna unga inspirerande kvinna?
Finns många ord för dig och desto mer meningar.
Men jag är så otroligt tacksam och glad över att jag har fått chansen att lära känna dig, fått dela lite kreativa stunder och massor av härliga stunder av skratt, prat och vänskap!
DU Amalia är en människa som inte växer på träd. Du är en otrolig själ och fortsätt vara den vackra underbra som du är. För all framtid.
Lisa: Alltså, Lis-Fis. Älskade Lisa. En helt otroligt omtänksam och underbar själ som är ni vet den tjejen som ALLA killar vill ha.
Hon älskar öl, avgudar fotboll, tar hand om alla vad det än gäller men framförallt har tjejen ett hjärta av guld.
Marinka: Min ziggi ljubavi ;)! Lite brun utan solande vi har kört med i sommar! BUS BUS BUS! Bästaste!
Denna tjej är en sann kämpe! Och ingen kan vara mer stolt än vad jag är över dig! Du kommer att komma långt långt i ditt liv!
Tro bara på dig själv, för det gör jag.
Ewe: Min Börje, vadfan! Lite stolt man känner sig när du kommer där i din vakt outfit! Go girl! En tjej som är gjord av stål men ett hjärta och innre som är mjukt och varmt!
I framtiden ska du bli Polis, det är det ända rätta! Och jag finns för dig alltid min fina vän!
Jessica.A: Ja du vad ska man säga.. Det var du som gav mig tak över huvudet när jag kom till stan. Det är jag tacksam för. Dock är det något som hänt, vad vet jag inte riktigt, det är tråkigt. För vi har alltid haft så otroligt skoj ihop. Men man växer, man resonerar olika. MEN en sak är säker, den Jessi som jag vet är en go jävla brud som jag alltid kommer att älska. Hoppas bara du förstår det.
Inget ont. Bara kärlek.
Finns säkerligen fler människor att skriva om. Men dessa människor har funnits där för mig i både vått o torrt. De är ER jag kommer att  sakna mest, kommer sakna alla våra stunder. Men ni vet väl om att bara för att jag flyr stan så betyder det då verkligen inte att jag kommer att ge upp er. NEVER.
Ni kära vänner, ni är vänner för livet.
Kärlek till er.
Amalia: Vad kan jag säga om denna unga inspirerande kvinna?
Finns många ord för dig och desto mer meningar.
Men jag är så otroligt tacksam och glad över att jag har fått chansen att lära känna dig, fått dela lite kreativa stunder och massor av härliga stunder av skratt, prat och vänskap!
DU Amalia är en människa som inte växer på träd. Du är en otrolig vän och fortsätt vara den vackra underbra som du är. För all framtid.

Lisa: Alltså, Lis-Fis. Älskade Lisa. En helt otroligt omtänksam och underbar själ som är ni vet den tjejen som ALLA killar vill ha.
Hon älskar öl, avgudar fotboll, tar hand om alla vad det än gäller men framförallt har tjejen ett hjärta av guld.

Marinka: Min ziggi ljubavi ;)! Lite brun utan solande vi har kört med i sommar! BUS BUS BUS! Bästaste!
Denna tjej är en sann kämpe! Och ingen kan vara mer stolt än vad jag är över dig! Du kommer att komma långt långt i ditt liv!
Tro bara på dig själv, för det gör jag.

Ewe: Min Börje, vadfan! Lite stolt man känner sig när du kommer där i din vakt outfit! Go girl! En tjej som är gjord av stål men ett hjärta och innre som är mjukt och varmt!
I framtiden ska du bli Polis, det är det ända rätta! Och jag finns för dig alltid min fina vän!

Jessica.A: Ja du vad ska man säga.. Det var du som gav mig tak över huvudet när jag kom till stan. Det är jag tacksam för. Dock är det något som hänt, vad vet jag inte riktigt, det är tråkigt. För vi har alltid haft så otroligt skoj ihop. Men man växer, man resonerar olika. MEN en sak är säker, den Jessi som jag vet är en go jävla brud som jag alltid kommer att älska. Hoppas bara du förstår det.
Inget ont. Bara kärlek.
Finns säkerligen fler människor att skriva om. Men dessa människor har funnits där för mig i både vått o torrt. De är ER jag kommer att  sakna mest, kommer sakna alla våra stunder. Men ni vet väl om att bara för att jag flyr stan så betyder det då verkligen inte att jag kommer att ge upp er. NEVER.
Ni kära vänner, ni är vänner för livet.
Kärlek till er.
Nu blev jag blöt i ögat! Åh!
Igår hade vi tacos kväll fina tjejerna och jag. Det var mysigt och roligt. Sedan kände jag Amalia och Jessi för att gå till Hugo en sväng och kolla läget. Och SOM vi dansa, svetten bara rann från oss men ack va de är skönt!
Sedan gick jag och Amalia hem till mig och mös!
Det slog mig igår att det var min sista utgång på länge i denna stad. Ingen är mer glad än jag. 

Jag kan med handen på hjärtat medge att jag är nervös och rädd. En NY storstad, en större stad än vad jag är van vid. Allt blir nytt, men ska bli otroligt kul! 
Har lite vänner där och känner på mig att jag kommer träffa en herrans massor utav folk där som är så sköna så!
Kanske träffar man kärleken i sitt liv där med? Nej tack. Klarar mig utan. Nu är det FOKUS FOKUS FOKUS!!! :D KARRIÄR KARRIÄR MILJONÄR!
;)

Jag ska lyckas. Om de så ska ta tid så kommer jag komma dit jag vill, med eller utan stöd!
Så enkelt är det.
Idag har jag diskat, städat, tvättat och packat.
Imorgon bär det av till storstaden Stockholm.. Blir att gå på BlogAwards på Lördag, sedan börjar de nya på Tisdag om allt går som planerat!
Behöver verkligen någon som snälla kan hjälpa mig flytta. Är inte mycket jag begär bara en bil, någon som kör!
Snälla!?
Har även träffat Lisa och Vanessa. Fikat och pratat och skrattat! Lyckat.
Nu sitter jag här i "min" soffa.. Ska kika på Idol nu strax, fasiken vad det är mysigt att bara vara själv ibland alltså. Prata för sig själv, sitta/ligga hur som, ha på sig vad som och bara vara. Skönt.
Åh fick mig en god nyhet nyss. En kille som sett mitt halsband på min vän Henrik ville köpa ett imorgon!
Sååå ja sa jag te daj!
Nej ni, idag är jag lite ur form. Många känslor som är upp o ner, mycket oklart och mycket . ehh.. jag vet inte.
Alla Norrköpings bor/djur/monster, ALL min kärlek.

Stockholm HERE I COME! 
BAM!

PEZ-
Puss till er alla !

Men lite nice då!!!:) älskade vänner och ä...

img_0710 (MMS)

Men lite nice då!!!:) älskade vänner och älskade tacos! Fantastisk Onsdags afton:) I feel freaking awesome and so should you! Puss PEZ-


Haha slitage levererar som vanligt!! Älska...

img_0681 (MMS)

Haha slitage levererar som vanligt!! Älskar de:) stans absolut bästa ställe!!!


Kiki (L) Somewear

Ja men visst är  de så! 
Jag älskar märket Somewear! Har haffat tag i en högtalare så liten så av dom som är så sjukt bra ! Utan att överdriva. Vilket ljud från en sådan liten manik! Ligger på ca 400kr på SLITAGE här i Norrköping och värt alla pengar.
Älskar dom mycket för grabbarna som har de är härliga, dom gör riktigt snygga plagg och framförallt så står mitt älskade PEACE på många av deras tishas!
Idag har jag träffat min blomma Marinka! :D Fin tjej det där alltså, fick en så fin present! Love it !
Och sedan gick jag ner till Slitage och chilla lite.
Och något jag TOTAL hatar är när man planerar in något och så får man ett "kan inte ses idag" eller dylikt 30min innan man ska ses eller så. FAN vad det är irriterande.
Men men.
Ikväll är det Idol o massa godis på tv. Gillas. Höst mys tv.
Får passa på och njuta nu sista veckan. Det ska jag göra, imorgon blir det tacos kväll med fina tjejer, Torsdag blir det mys med fina Lisa och Fredag sticker jag till Stockholm.
Jag är så sinnes sjukt sugen på att leka lite  med händerna, missförstå mig inte nu kära läsare!
Vill skapa! Och jag får ändå go respons på mina smycken som jag gjort, så ska leka ihop lite ikväll och se om det är någon som eventuellt vill köpa mina saker ? 
Ärligt så är jag grym på det, jag kan skapa saker av gammalt skit som blir nytt fresht och framförallt unikt!
Och just ordet unik älskar jag. Innebörden och känslan på att uttala det. UNIK!
Mitt framtida barn kanske ska heta Uniqe ? Fantastiskt!
Men nog om detta va;)
Åhhh I just cant wait! Mitt nya liv börjar snart. FAN VAD GÖTT!
Har dock ångest för att jag inte tog mitt körkort , men det kommer väl fler tåg? Alltså, om ni bara förstod vilket helvete detta har varit för mig medans andra tar de lätt som en plätt. Men om man fick lite stöd och hjälp skulle det nog underlätta en del ja..
Känner mig värdelös som människa som inte har mitt körkort ännu..Bajs!
Men nog om detta jävla evighets tjat och negativitet. Jag är jävligt bra ändå! :D
Nu ska jag sätta på min mys lista på Spotify och lägga mig i ett varmt skönt skumbad, med massor av tända ljus . FYfan vad skönt.
Sedan bara sitta och mysa i min morgonrock och en kopp varmt te:)

Trevlig Tisdag på er skönheter och odjur.
PEZ-
Klockren!
EGO BOOST HELL YEAH!

SMS-inlägg

img_0635 (MMS)


Nostalgi!

Igår tittade jag på min hårddisk som är FULL med bilder. Blev så nostalgisk, minnen kom från platser jag varit på , att bara se en bild kan få mig att känna sorg, kärlek, glädje, lukt, känsla ALLT. Är det inte en magisk egenskap man har så säg !
Var ute o sprnag lite o gick förut, men hur värt var det då jag nyss smällde i mig lite glass? Var så jävulskt sugen kunde.. bara.. inte..MOTSÅ!
Jo, jag är svag människa, jag ska inte äta sån skit. Men å andra sidan vad gör det om hundra år? Som en vis man sa till mig då jag skulle bjuda på lite fika, "jag vill egentligen inte ha denna bullen, eller jo det vill jag ju,  men nu ska jag inte tänka på något annat än vad jag vill, för vem vet kanske dör jag när jag går här ifrån. Och då jävlar vad jag kommer ångra mig att jag inte tog min sista goda bulle i livet" HAHA!
Så klockrent,men man får ju inte smälla i sig allt för mycket varje dag ju. Man får ju tänka lite lite längre ju ! :D
Eller så kan man tänka, om du är sugen på vatten, varför ska du inte då dricka vatten? Om det står där sådär gott framför dig och vill blu uppdrucket? HAHA..
Måste börja packa. Hatar sånt, panik! Haha.. 
Men då återstår min fråga VEM KAN HJÄLPA MIG FLYTTA!?
Ni kanske tycker jag talar i gåtor, men har har fått mig 2 stora saker o vill inte skrika o hoppa o säga hej innan jag ser det o har det framför mig! BAM!
Just nu känns allt så läskligt bra, det känns liksom lite för FÖR bra för att vara sant! Men bara att gilla läget och glida på det !
Det ÄR min tur nu, vinden har vänt. Äntligen !!!
:)
Åh det är ett JÄVLA tjat om att Sverige Demokraterna kommit in i riksdagen.
SJÄLVKLART är det så jävla fel så det visslar om det.
MEN de tär försent att klaga på facebook, gå demostrationer et.c! Agera innan för fasiken!
Det är tragiskt, somfan. Jag menar allvar nu, tror ni det kommer fungera?

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror 
arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din kebab är 
Turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till 
Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han den där 
roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk/kroatisk. Visst vore livet tråkigt utan "invandrare" eller vad säger ni Sverigedemokraterna?
Tvi tvi tvii!!
Jag är så otroligt stolt över att vara INVANDRARE! 
Men jag förstår o andra sidan en sak, att Sverige drar in folk, oavsett nationalitet. Jag tycker man ska ha 1år på sig att lära språket någorlunda, skaffa utbilding eller jobb! Faktiskt, inte bara komma hit o glida runt på massor utav bidrag och tro att man inte behöver lyfta ett finger. För så enkelt är inte livet. Iam sorry. 
Men det är det ända jag kan hålla med om.
Any who.
Denna veckan blir min sista i Norrköping. Känns bra. Jävligt bra faktiskt.
Kommer sakna vissa massor, men dom måste komma och hälsa på mig, och sedan kommer jag hit på vissa helger för att ha plåtningar et.c.
Det löser sig. Dom som saknar mig vet var jag finns och jag finns alltiid här för dom ! :)
Kommentera nu mina små moster ! 
PEZ-

Ett skepp kommer lastat!

Med bilder!
ENJOY BABYS!
Från fängelset?
It´s mine! And I think I love it!
Mina fina KIKI ringar... Som gick sönder igår..
Hej hej!
Gött i köket såg jag till att ha det..
Hej Kristina!
Folk.
Ljubavi!
Snuttar!
Korven var poppis må jag säga ;)!
Kvällens värd!
För charmigt!
Grabbarna vask.
Puss fina tjejer!
Pow!
Kamma daj?
Vaska daj!
Schnygga. Vi vaska oss precis innan kortet togs!
Porr!
Jag vet inte hur, men lyckas det gör vi fan alltid? haha!
Snygg som alltid Jessica!

Alcohol is my enemy

And sometimes also my dearest friend. It can make you feel good for the moment, then later on and when you consumed to much of it will make you feel bad. And today, the day after.. No words.
Okej härlig jag är som börjar mitt inlägg på engelska, de bara flöda ur mig! SÅ skönt.
Vad jag vill ha sagt är: VÄLKOMMEN bakfyllan och ångesten från helvetet!
Jahaja, jag har fått ihop cca 4-5h sömn.. Kommer sova som ett barn inatt. Fick  mig inte mycket till sömn i Fredags heller för den delen.
Jaha, igår hade jag hejdå fest samt födelsedags fest!
Alla som hade med sig presenter, som sig bör när man fyller år? TACK! Fan så fint!!
Blev jätte glad, vore en lögn om jag sa att jag inte tycker om att få paket. Och på en födelsedags fest så är de givet!
För mig iallafall.
;)
Fick mig en fantastisk fransförlängning igår utav Linn och Amalia! FINA tjejer det
Hade som sagt en bra afton, eller mitt humör var bra, fram tills jag kände det, den där känslan ni vet som sprider obehag i hela kroppen och som man tror man kan supa bort, jo visst kan man göra det men hur bra mår du då? Och hur smart är du då? Framförallt hur bra mår du dagen efter? Jag orkar inte röra mig idag. 
Har städat hela lägenheten för att det såg ut som fan efter festen igår, som sig bör. 
Men det var allt, knappt ätit något, lite rester sen igår typ.
Helt sjukt seg i kolan idag. 
Men imorgon är det Måndag, ny dag, ny vecka och nya tag!! :D
Blir att åka till Stockholm på Fredag för hälsa på min älskling Dennis och blogawards. Sedan ska jag kolla lägenheten och sen får vi se om jag kommer tillbaka..
Eller jag kommer nog med all säkerhet tillbaka för att hämta mina saker.
Det är dags, ja nu är det bra. Nu får det vara nog. Jag ska byta mönster i mitt liv, så enkelt är det.
Kan inte ha folk i mitt liv som både vill ha och äta kakan.
Och jag måste lugna ner mig när det gäller att vara givmild och omtänksam, det gäller nämligen att ge och ta här i livet, trögt att förstå för vissa.. Skrämmande nog!
Ska vi hem till dig och trolla? Vi har sex hela natten, sen poff så försvinner jag..
Aja, ni ser jag är inte på toppen idag alltså.. Ouff ack så trött, då kan man också fråga sig varför jag inte vilar o sover lite, jo för då kommer jag ha ett helvete med att sova ikväll.. Och det pallar jag inte.
Bläh. Orka vara jag idag!!!! Killing me softly alltså.
Hörs då.
PEZ-
YOU ARE YOUR BEST FRIEND, LEARN TO LOVE IT!

Snygg tjej helt enkelt !:) Är på stan o ki...

img_0598 (MMS)

Snygg tjej helt enkelt !:) Är på stan o kikar en sväng med Sean! Idag ska det hinnas med en del, men de kanske får vänta tills imorgon ?! Ja de e ju sånt som märks.. I morgon smäller det, vilken jävla kväll vi ska ha då!:) birthday bash for  ce moi!! Whoop whoop! PEZ-


Jag är kär! På riktigt denna gången!!!! Dö...

img_0581 (MMS)

Jag är kär! På riktigt denna gången!!!! Dör för dig älskling du måste bli min min min!!


Waka waka.

Hej o hå platå!
Idag har jag gjort en massor utav måsten, jävligt tråkigt men behövligt.
Sedan tog jag en promenad runt mitt spår med fina Lisa Fridström, fan hon är en stjärna den där! Bra tjej helt enkelt!
Åh imorgon kommer bli en tok bra dag, det känner jag på mig. Jag ska träffa Marinka och luncha plus ge mitt födelsedagsbarn ett paket! Hon fyllde 20 för ett bra tag sedan men vi har inte setts på läääänge. Inte okej.
Sedan ska jag och min godis Amalia Bus mysa heeela kvällen! :D Hon ska nämligen sova hos mig, och vi ska ha en riktigt mysig afton! De e grejer det!
Bra Onsdag känner jag.
Idag fick jag ett besked. Ett besked som jag väntat på länge, och ett besked som jag är så förbannat värd!! 
Jag vill härmed säga att jag är i stort BEHOV AV LÄGENHET I STOCKHOLM!!!
Vem ska jag behöva ligga med liksom? 
SKÄMT o sido!
Nu ska jag leka lite med kedjor+tänger+berlocker av olika slag= Kikis egen design ;)! 
WE LIKE
Puss.


Tomhet.

Okej. Finner fan inga ord idag. Är tom, helt sjukt tom faktiskt. Känns inte alls bra idag.
Men det kommer bli bra, måste göra några avslut bara och göra mig av med negativt o energitjuveri.
Mår inte bra av det helt enkelt. Måste även sluta vara en så förbannat omtänksam och snäll människa.
Som sagt, finner inga ord på hur besviken jag är.
Men karma säger jag bara.
Bjuder i vilketfall på ett bildregn från min mobil. Hoppas det alltid är något. Mycket nöje!
PEZ-Mina älskade syskon som jag älskar mest i världen. Bättre syskon finns inte! Min Emily och Kevin!Min ögonsten, min skatt, min lilla syster MIN Emily! Älskar dig så obeskrivligt mycket min docka, önskar att du en dag blir bra från din autism. Men önska kan man göra, älskar dig oavsett vad min ängel!
Kvällen började sådär, sen blev den bara bättre och bättre...

Jajemän, Park Lane levererar som alltid.Inne i dimman med min Naty

Lugn nu skönaste bilden! haha

Ja ni, kom ju hem 06,40 imorse så kvällen o natten var minst sagt bra !


Hej och god afton! Fann dessa fina rader...

img_0514 (MMS)

Hej och god afton! Fann dessa fina rader i en bok av Dalai Lama som heter "att finna lycka", den fick jag av en ex kollega från Topshop när hon skulle sluta. Det gjorde min kväll. Behövde det. Att så små saker kan göra så mycket! Det e ju de, det krävs så lite alltså.. Tänk på det! All min kärlek! PEZ-


Deuces

Sitter hos min mamma i Göteborg. Känner ett lugn, men även gör det ont i mig att se henne må så dåligt som hon gör. Fan vad sjukdommar e elaka!
Har städat hennes lägenhet lite idag.. Hjälpt till lite så att säga..
Ikväll blir det nog en lugn kväll, ska på stan imorgon och Thomas och jag ska ha lunch och tjöt träff. Perfekt!
Har ingen energi eller kraft idag, var en tung natt inatt.. Tankarna gick i 120 och det här är 2a gången denna veckan som detta sker! Usch då vill jag bara ha någon att bolla ideer och tankar mer, men det funkar ju inte då jag börjar må dåligt runt midnatt.. Alla sover ju självklart då.
Men nog om det, är i vilketfall trött idag. Och har en hejdundrande fest att se fram emot imorgon!! :D
Har inga höga förhoppningar, kommer bli bra vad som än händer imorgon.
Fan under denna korta tid jag skrivit detta inlägg så har jag fått 2st samtal om att jag ska med ikväll.. Så vi får helt enkelt se.. Man lever ju trotsallt bara EN gång.
Och nej jag är ingen svag karaktär, för det är man när man inte vågar testa saker, när man gör saker bara för att folk säger det. Fy o bu. ;)
Jag gör saker för att jag vill det !
En dag så säger det pang, då sitter du där med 3 ungar o ångrar allt du aldrig gjorde.. Jag aldrig något! Lev för stunden kära människor..
Nej ni, ha en fantastisk Fredag. För det ska jag, det vet ni !
Och ska ni mysa så får ni en mini playlist här av mig:
Chris Brown - Deuces
Christina Aguliera - Iam
Sade - Soldier of love
Melanie Fiona - Monday morning
Corinne Bailey Ray - Like a star
Ben Harper & Jack Johnson - Please me like you want to
Jack Johnson - Better together


Kärlek.
PEZ-

Thomas jag och Jeanette

Fint, glömmer det aldrig.


Galen men fan va skoj jag har haft det ! :D


Kärlek, vart är du ?

Vissa nätter vill man inte sova själv, vissa nätter vill man bara ligga och diskutera om allt och inget, charma varandra och komma på sig själv att man småler mest hela tiden, klia på någons kropp och burra ner sitt huvud i hans varma nacke som doftar så gott o mjukt.. Ligga och lyssna på mjuk och go musik och bara kyssas..

Visst är det magiskt, när man knappt kan slita sig ifrån varandra.. Och när man känner att pulsen är hög och tiden står nästintill stilla..

Om jag är kärleksfull? Ja det är jag :)!
Jag varken letar eller hoppas eller söker, men en sak är säker när han helt plötsligt en dag står där framför mig, då vet jag, då vet jag!

Tror det är vädret och kylan som kryper sig inpå som gör mig så kärleksfull! :)
Ingen stress med att hitta någon nej nej, och med alla mina krav blir det SVÅRT som fan. Men hellre ha krav så man är nöjd med sin respektive än att gå runt och beklaga sig.
Kan säga som så här:

"meni treba neko ko je ko ja najbolji", jag behöver någon som är som jag, bäst.

Det är faktiskt så man får tänka kära ni..
Jag vet hur  bra jag är, och jag ska ha någon som är som jag!
Its just fair enough!
Haha som sagt så kikar jag på Liar Liar, vilken jävla klass film! Eller egentligen inte, men fyfan vilken kille den där  Jim är! Hans min spel och kropps språk är ju helt otroligt ! HAHA kan inte sluta skratta.
Neee ni mina små läsare, fan va gött att ni läser med det är bara LISA MATILDA FRIDSTRÖM som kommenterar. Och det tackar jag för. Ni andra , KOM IGEN !! Whoop whoop!
Nu ska jag borsta tänderna och se scrubs x2 :)
PEZ-

HAHA älskar ni inte mina försök till dagen outfit bilder ? Det är fan helt sjukt va svårt detta är för  mig!


Uääääk

Kollat på Idol ikväll, haha fufan vad jag älskar Andreas Bagge! Han är verkligen lika go i verkligheten!
Och det är något speciellt med Andreas leende alltså, jag ler bara jag ser honom le. Helt galet!
Och Laila lilla Bagge så söt ! Socker söt.
Men vad fan skriver jag om ? Interesant? Inte det minsta! haha
Men lite skön jag är då!
Imorgon åker bilen till Göteborg, ska bli så skönt o roligt att åka dit, träffa folk och speciella små själar..;)
Blir mycket bus i helgen ska ni se. 
Man lever ju bara en gång för tusan, varför ha ett tråkigt liv när man kan ha ett för jäkla skoj liv och träffa nytt folk o bara njuta! :D visst ?
Som sagt kollar på idol nu, en kille som är 16 år idag igen som knockar mig av stolen! RÖST!!! Jevlar!
Ödmjuka självförtroenden är något jag älskar ska ni veta!
Inte människor som tror sig vara så bra o snygga o bara leker runt med andra.
Ett exempel? Absolut here we go:
En människa som vill ha bekräftelse och skiter ganska mycket i hur denna person behandlar andra, allt är på dennes villkor och vill bara ha och ha och tänker sig inte för.
Haha fan svårt o förklara men ni förstår va? 
En sådan självkännsla tyder ju bara på osäkerhet. Bekräftelse torskar. Uääk!
Finns för många av er, keep it straight people.
You only live ones, listen to your heart and do what YOU want to do. Don´t give a fuck about what other people says or do. Just do it!
Tjuhu!!
Nu ska jag måla mina naglar, fixa med all packning och göra mig klar för Gbg ;)
O samtidigt kolla på en kunglig film Liar Liar. Älska Jim Carrey !
Kyss.
PEZ

Pang sa jag te daj!

img_0497 (MMS)

Pang sa jag te daj!


Någon som kan komma hit?!

Och massera mig snabbt också!!
Träna box igår och blev till att träna handboll idag. Och när jag stod i försvaret så kom en stor brud o drog mig, självklart inte med flit, men drog tag i min arm och fan vad det kändes! Då sa det tjoff i min rygg o shit vad det gjorde ont!
Så en massage och ett lass kärlek kan gärna få komma hem till mig NU! Snabbt också.
Ouff jag dör, allvarligt talat!!!! KUNGARNA AV TYLÖSAND!!! HAHAHA! fyfan i helvete vad hemskt. Vem ställer upp på detta hemska helvete?
Nej nu är jag fan lyrisk! Vilket program! HAHA.. Tv slutar då fan aldrig att förvåna!
Ska kika vidare här nu
Ta hand om varandra. Kärlek!

PEZ-

Nu är det snart handbolls träning ! Trots ...

img_0494 (MMS)

Nu är det snart handbolls träning ! Trots värk i både rygg o knä ! Dame it Iam good!!;)


Kärlek love amore!

Blir du inte lite kär när du ser bilderna?
Okej jag ska förklara här varför jag blir det.
Det här är ett par, de är alltså tillsammans i det verkliga livet. Och dom har tillsammans gjort en varsin herr/dam kollektion. DET är kärlek! 
Fan vad underbart, mitt kreativa hjärta slår snabbt och hårt för detta! 
Det finns nog fortfarande hopp! :D
Jag tror helt klart på kärleken!
Kärleken är fin, oavsett vem som ger dig den, vänner, familj, djur, okända eller en pojkvän.
Kärleken övervinner allt .
Puss och all min kärlek ! 
PEZ-

Assåååå?

Man går igenom mycket olika saker, faser och känslor i livet.
Efter skoltiden börjar man forma sitt liv så man vill leva det, vissa reser runt i världen medans vissa fortsätter med sin utbildning. Man flyttar hemifrån och kanske t.o.m till en annan stad.
Kompisar och pojkvänner kommer och går och man får uppleva både falskhet och lögner från dåliga förhållande som bara gör en starkare.
Jag har haft perioder i livet då jag utbildat mig, festat mycket och rest. Jag har haft ett väldigt härligt ungdomsliv men det finns även perioder när jag inte känt igen mig själv, när jag känt mig instängd och ledsen.
Man lär sig nya saker nästan varje dag, utvecklas på både jobbet och som person och Viktigast av allt har jag lärt att ta hand om mig själv.
Man går igenom mycket olika saker, faser och känslor i livet.
Efter skoltiden börjar man forma sitt liv så man vill leva det, vissa reser runt i världen medans vissa fortsätter med sin utbildning. Man flyttar hemifrån och kanske t.o.m till en annan stad.
Kompisar och pojkvänner kommer och går och man får uppleva både falskhet och lögner från dåliga förhållande som bara gör en starkare.
Jag har haft perioder i livet då jag utbildat mig, festat mycket och rest. Jag har haft ett väldigt härligt ungdomsliv men det finns även perioder när jag inte känt igen mig själv, när jag känt mig instängd och ledsen.
Man lär sig nya saker nästan varje dag, utvecklas på både jobbet och som person och Viktigast av allt har jag lärt att ta hand om mig själv.
Ja men fan vad det stämmer kära läsare! :)
Sitter och kikar på Idol, det är så höst för mig.. Mysigt ändå.
Kommer verkligen inte kunna släppa en tjej som sjöng warwick avenue, magisk röst. Som många gånger gav mig rysningar.
Nu sjunger en 16 årig kille tears in heaven, fan vad den låten berör långt och djupt in i mitt hjärta.
SEXTON ÅR!! Och vilken ljuv stämma, charmig och snygg. VAD I HELVETE skriver jag ?!! 
usch skämms peddo Kiki. Skämms!!
Haha;)
Dennis min älskade Dennis ringde mig förut, han undrar om jag är taggad inför blog awards i Stockholm. KLART jag är det !!
Haha, kommer bli nice, och nej vi ska inte betala för att gå dit. Endast VIP är gott nog för oss !

Psst... Är det någon som vill spontant hitta på något ball en weekend? I NEED IT SOO!!!!
Kyss på er vackra själar.
PEZ-
Göteborg på Fredag!

Sjukt gott! Må inte se så gott ut men seri...

img_0491 (MMS)

Sjukt gott! Må inte se så gott ut men seriöst I like it! Inte bara gott sjukt bra för hälsan också! Kvist tomater, stor avocado, kalkonkorv+champinjoner+soltorkadetomater,1stekt ägg o get ost! Mycket gott efter ett pass box!!:)


Nikotin?

Varför tycker jag det är sexigt med män som tar nikotin, dvs antigen snusar eller röker?
Det är så jävla konstigt så det visslar om det!
Men en karl en riktig man och en cigg på det, hur hett ? Och någon som dessutom röker med känsla. Inte puffar som en hobby smoker eller dylikt, det går FETT bort.
Hej och hå hej då!
Men snus också, killar som snusar har en tendens till att se lite sådär busiga ut om ni förstår hur jag menar ?
Alltså ni tycker nog jag är lite ur balans idag, men det är endast sanningen!
Nog om de ? 
;)
Idag har jag ärenden som jag måste göra, ni vet viktiga fast så jävla tråkiga.
Sedan i eftermiddag ska jag på box! Rocky Kiki Freaky!
Hoppas  ni alla får en helt magisk Tisdag! 
Puss o fridens!

PEZ-
Förstår ni nu? Baby, att vakna upp med dig imorse var inte helt fel, saknar dig redan ;)

Hej alla!

Ouff idag har det varit en dag med massor av koll på bilder och siffror! :D haha
Men givande dag som alltid när jag får jobba med det jag vill och älskar! Dvs mode!
Varit på Slitage hela dagen nästan, verkligen inte planerat men de var behövligt då vi starta bloggen idag och valde ut de bilder vi ville andvända från plåtningen!
Har dock alltid trevligt där. Goa grabbar!
"Ohooo here she comes, watch out before she chews you up.. Ohhooo there se goes shes a man eater!"
Flipp kväll jag har. Kanske tur att ingen är här med mig ikväll haha..
Men kan bero på att jag har skrattat så mycket åt Henrik hela dagen och hans fokus som var hel skevt !
Nu kollar jag på som många andra Måndagar på sex education .. Hmpf.. Wonder why?
Åh jag är så sugen på att göra något skoj, spontan resa! Typ kryssning? Ja fan vad skoj.
På Fredag bär det av till Götelabööörg oj så sköj!
Äntligen träffa fina folket och familjen. Fylla på lite så att säga !
Nu ska jag kika vidare på tv.
Puss o kärlek!
PEZ-
Ps. Kika gärna in på www.slitage.blogg.se

Helgen är återigen förbi!

Fasiken de går fort när man har skoj det ska ni veta!
I Fredags så var jag hemma hos Lisa och Oliver med Johnson,vi åt tacos! Och jag ÄLSKAR tacos. Skulle verkligen kunna leva på det. Dame its good!
Men hur skoj är det att göra till 1person? Inte det minsta. Nej precis. Så Lisa och jag styrde upp detta. TACK!! 
Såå gott och så trevligt framförallt!
På Lördagen så städade jag lite och gjorde lite smycken och så. Hade inget bra underlag för smyckena men det blev som det blev.
Sedan gick jag hem till Vanessa, vidare för att möta upp Dennis och sedan satte vi oss på Manesa som alltid lyckas leverera Daquries ! Yum!
Sedan tog vi dans skorna på oss och gick till Otten och dansa loss! :D
Men vi hade lite för skoj och klockan blev halv 3 och Dennis ville gå och äta mat, så att gå till Max fick det bli! 
Idag har vi haft lite av en hektisk dag, eller kan iallafall prata för mig själv. 
Inte så skoj att inleda en dag med plåtning av att make up/ hår tjejen inte kan medverka.
På en Söndag är det lite svårt att få tag i någon, men jag tog självklart tag i saken och löste det. Mist Sthlm i ingelsta hjälpte mig så snällt!!! Tusen tack Jenny!
Så åkte vi sedan iväg till platsen där vi skulle plåtas, ett äckligt övergivet hus med fantastisk känsla för våra bilder!!
Åh kommer bli klockrent ska ni se.
Sedan efter plåtningen åkte vi hem och tog oss en pizza (ajjabajja) och sedan gick jag med Dennis ner till station, för att sedan gå på en mini promenix. Kom hem och total däcka. Har ju världens skönaste och mysigaste tröjja på mig från Slitage och Odeur!
Älskar det. 
Dennis vill ha med mig på blogawards! Fan det ska bli så skoj alltså! 
Xena and Hercules is doing Stockholm City again ! ;)
Mamma Danica! Hallå vad du är duktig som kan kommentera!! Gör som min mor, kommentera! Det gör mig sådär onödigt glad ju ! :)

Nu ska jag slö kika på tvn och bara njuta av att en plåtning är gjord och den blev lyckad igen! Klart som fan den blev! 
:)

ps. Suttit och fört över 760 bilder till min hård disk. Som jag nu raderat från kameran. Ska öppna mappen och de funkar inte. SNOPP! FAN! Aja.. Fan var irriterande. Hade massvis med shyssta outfit bilder.  
PEZ-
Iochmed att min kamera fucka ur så tar jag bilder från http://dennism.se

Helgen är här..

Och Kiki är här, hejja hejja hejja Kiki hon är här!
Ja men visst vettu! Helg Lördag och fint väder ! Kan det bli bättre ? Ja det kan de, men nu pratar vi inte om det.
:D
Dennis min goding kommer ikväll! Då ska vi ut på stan o busa. Kan bli intressant! haha!
Imorgon ska vi plåta! Åh var en stund sedan jag plåta nu, skönt det ska bli då! Hoppas på likadant väder imorgon som vi har idag. Vore inte mer än perfekt!
Vilket jävla gäng jag satt ihop då, Karin fotograf, Ida makeup/hår jag stylar och Dennis är modell! 
Och alla kläder kommer från Norrköpings bästa butik, skönare atmosfär får du leta efter i butik SLITAGE!
Grymt ! Kan inte bli annat än bra right!
Jag har pysslat lite idag också, lite halsband. Fan vad jag saknar att bara göra om saker. Måste börja mer seriöst med det . Snabbt också! :D
Nej ni, ha en hejdundrande skön Lördag för det ska jag ha ! :D
Hej o hå! 
PEZ-

Åh jag dör lite! Galia melon är ju så otro...

img_0376 (MMS)

Åh jag dör lite! Galia melon är ju så otroligt gott! Speciellt när den är sådär gott mogen o saftig. Mums.. Idag har jag haft en bra och effektiv dag! Det gillas starkt! Puss på er som kommenterar mina inlägg, resten kan stå i skamvrån och skämmas;) puss och kärlek


Sunce moje, disi mi ti?

Ja det ni, det kan man fråga sig ! 
Idag har jag varit hos läkarn igen.. Jo det är som så att förra veckan var jag på vårdcentralen, läkaren såg inget speciellt fel i mitt öra ändå ville hon ge mig penicellin. Jag hatar för övrigt att ta tabletter i onödan.
Tog dom, ingen skillnad. Så jag gick tillbaka igår, hon ser fortfarande inget men ville mer än gärna ge mig en högre och starkare dos. Då kom blatten i mig ut och sa, NEJ jag vill inte ta mer piller! Jag vill bara ha ett svar på vad det är för fel på mitt stackars öra! Och jag vill ha det nu, för jag har gått så här i nästan 3 veckor!
Jo men självklart så skrev hon en remiss och fick komma på besök på Vrinnervi sjukhuset idag och vad säger min läkare där? Jo men sedär ja Kristina, du har ju ett tydligt (observera tydligt) hål på trumhinnan.
JAHA?! NEHE! 
Jag ville dö. Jag förstår fan inte, ska man behöva betala massor av pengar till vårdcentralen som inte kan ett skit verkar det som. Och för medicin som inte hjälper för det behandlar inte det felet jag hade i örat.
MEN ALLVARLIGT?
Irritationen hade nått sin topp alltså.
Sjukvården i Sverige, jebi se u picku materinu! (Ursäkta var tvungen)
Nog om detta.
Efter det så traskade jag ner på stan för att möta min vackra Olivia och gå och kika lite. Vet inte vad det egentligen finns att kika på men ett gott tidsfördriv I Guess.
Sedan träffade jag upp finaste Amalia ros! Och Dennis! Vilka människor. Så bra så bra!
Amalia som sagt, man ska se upp till dig! Du är otrolig!
Så nu ligger jag i min vanliga position i min goa soffa och kikar på So You Think You Can Dance, fint.
Hade ett givande samtal nyss, älskar när kreativen flödar hos mig och andra själar! Något utav det finaste och bästa som finns är kreativa människor! GO GO GO !
Gå inte runt och slösa tid och din talang! Satsa och gör det helhjärtat! Då kommer det gå hur bra som helst för dig !
Haha min idol Ellen DeGeneres dansa precis med Twitch i programmet, skratta så högt så grannen säkert hörde mig!
Haha fan vad hon är skön sådär!
Ni är så bäst som läser, men mina små troll KOMMENTERA ärligt talat nu. Jalla do it!

PEZ-

Väldigt dålig bild, men det är världens go...

img_0360 (MMS)

Väldigt dålig bild, men det är världens goaste par Amalia och Dennis! Sitter och har det super mysigt som alltid annars!! PEZ-


Sitter och tar en god fika med Olivia! Röt...

img_0359 (MMS)

Sitter och tar en god fika med Olivia! Rött e gött eller vad säger ni? Puss o schärlek !


Kusinen ville låna mina saker.. Kul att ma...

img_0344 (MMS)

Kusinen ville låna mina saker.. Kul att man iallafall kan inspirera en grabb på 10år;)!


RSS 2.0