Berns.

Igår var en spontan dag. Sånt gillas.
Först var jag på loppis och fann 2 fina saker dom fick komma in i min garderob(läs resväska).
Sjukt nöjd.
Sedan ringde jag Amanda som var här från GBG på besökmed 2 vänner. Stack och umgicks med dom på Söder och drack lite vin. Då bestämde vi oss för att gå ut, så åkte o bytte om kom tillbaka och sedan var festen igång.
Vi stack till Berns, sinnes vad folk det var! :D
Och sjukt bra musik spelades. Jag gillade det. MEN inte okej att det ska ta 20-30 min att hämta ut jackan + att man har krossat alla sina revben o dylikt efter all trängsel ( ta det med en nypa ironi )!
Men sjukt synd och klaga liksom.
Idag är det återigen en fin fin dag ute! Solen skiner och skallen bankar idag. Hurra!
Något som jag inte kan förstå för fem öre är hur jag kunde vara så blind för en människa? Så godtrogen och dum man kan vara. Helt sjukt.
Får höra allt mer saker för varenda dag, okej inte för att jag bryr mig men USCH äckligt och falskt och hålla på sådär.
Är det något jag stenhårt tror på så är det sanningen, och TRO mig förr eller senare så kommer den alltid fram. Oavsett om ni vill det eller inte.
Aldrig mer, aldrig mer ska det få ske. Aldrig mer ska du få leka allanballan med mig inte. Men det är bra att du hittar små barn att utnyttja! YOU GO !
Patetiskt och äckligt. Sanna mina ord :) 
Men jag är så lycklig som fått smaka på denna äckliga medicin, nu vet jag att jag aldrig kommer vilja ta den medicinen någonsin igen.
Wiho lite härligt ögon godis det finns i Stockholm. Såg en Linnros kopia igår. Hej hej!
Tycker det är fantastiskt och härligt med folk som sticker ut från mängden och som vågar säga vad det tycker och tänker! :) Det uppskattas som fan!
Stockholm och Stockholmare växer i mina ögon för varje dag!
Och det är ju ett jävligt bra tecken ska ni veta.
Nej ni, nu ska jag gå ut på en huvud rensande promenad, lyssna på musik njuta av solen, frysa ihjäl och samtidigt rensa tankar och sådant trams för det är ju dags för jobb imorgon igen !
Think before you act, you don´t know what you got until you are missing it allot. You will never found anybody like me. Do you know why? Cause I AM the best ;)! It´s just as simple as that. BAM!
PEACE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0