Åh du ljuvliga..

Sol!
Du gör mig lycklig, mer lycklig än någon annan. Dig vill jag ha mig nära för jämnan! Dig vill jag ha året runt, varenda dag.. Jag vill att du ska vara det sista jag ser innan mina ögon säger godnatt och det första jag ser då jag vaknar.
Är jag störd som bara ÄLSAKAR och njuter som tusan av solen?
Jag mår så in i bomben bra av det!!
Somna i Ewes soffa igår, efter att ha tryckt i mig pizza och gödis och sett på filmen it´s all about womens.. Jag däcka när det var ca 15 min kvar av filmen, mycket bra gjort av mig!! :)
Bra film, men jag blir alltid så avslappnad när jag kikar på rulle, och då somnar jag så självklart.. Men såg nästan hela igår, svin bra!
Vi vaknade och såg klart den lilla biten som var kvar att se, sedan så stack jag Ewe och Vincent till Parken och satt o mös där en stund, stack och käka och sedan var det dags för Ewe att jobba.. Så jag har faktiskt passat Vincent idag!
Vincent är förövrigt en hund, en mycket stor sådan också..
Och vi har promenerat som tusan! Mitt nyfunna guld spår är seriöst helt sjukt, det är så vackert.Man blir ju kär bara av att gå där.. Seriöst!
Sinnes så vackert det är. Gick runt där 3 gånger, så fantastiskt! 
Nästa gång ska jag ner med mitt block, mina pennor och bara gå loss. 
Sådant lugn och så fina "bänkar" eller platser att sitta på.. Åh är kär! I naturen och all dess tillgångar, förutom pollen och alla insekter så klart.
Där blir de många sommar kvällar o nätter med grill, vin mys och gött sällskap!
Gbg i veckan och plåtning på Söndag. Kan bli najs.
Dock jävligt ledsen över att jag KANSKE missar maskinen på Torsdag.. Eller jag gör nog de, för jag åker nog imorgon eller på Onsdag. Satan i gatan!! Att allt alltid ska ske samtidigt. Men hey, det går väl fler tåg antar jag..
Karriären före nöjen Maria Kristina Bliznac.. Jahaa då!;)
Marija Kakic, välkommen till min blogg raring!
Och du, ja just DU.. Du vet vem du är, jag vet vem du är, KOMENTERA dårå..
Satan i gatan, ni är sämst. ;)
Aboo.. Imorgon står tvätt på schemat. Nog ball... Hoppas på bra väder ändå, för då kan jag sitta på mosters balkong och lapa lite sol iallafall..
Åh jag och en killkompis snacka igår om en sak som är så sann!
Vi både visste att vi inte kommer att hitta våra respektiva soul mates i Sverige, för vi vill ha någon som vågar ta för sig, vågar bjuda ut på dejt, våga riskera och framförallt någon som är sig själv med både fötterna på jorden, men samtidigt att personen ska ha mål och veta vart den vill i livet.
Vi insåg snabbt båda två att det finns inte. Aldrig att någon kille / tjej vågar fråga ut någon på en dejt. Jag menar i USA är de som att bre smör på en macka.
SERIÖST nu va, är det så förbannat farligt att säga, hey lust att ta en promenad en dag (ni får ursäkta, men jag är helt insane på promenixer!).. 
Samtidigt som vi satt och diskutera detta så insåg vi ju ganska så snabbt att vi 2 är inte så balla vi heller. Iochmed att vi inte gör något. Eller tja, jag gör fan något, men inte alltid, men det skall de bli ändring på !
Dejta är skoj, dejta är mysigt, dejta är lite att ta de osäkra före det säkra. Och hallå, vad är det farliga med att prata med folk? Det värsta man kan få är ett nej eller en rå diss. Men och?! Det är väl inte hela världen, då är det bara att ge sig på en annan groda fram tills man kysst så många att poff helt plötsligt där står din prins/ princessa och frågar just dig om en dejt! ;) 
MAHA! love it.
Så trött på Sverige faktiskt.
Är aningen rädd för att flytta till just Stockholm, jag anser att majoriteten av folk som jag känner som flyttat dit har mist sig själva.. Dom har liksom börjat med farliga saker som jag aldrig trodde dom skulle göra, dom har gått ner sig själva totalt men framförallt ändrats radikalt. 
Stockholm är nog så, man måste vara någon för att vara något. Eller det gäller nog om man inte ens vet vem man själv är och strävar för att vara bäst hela tiden.
Fan det är hemskt, man kan ju råka riktigt illa till. Så rädslan finns där, men jag är stark nog.. Hallå förfan Köpenhamn och sedan tar jag över världen. Ska rocka rockring med världen! Hajjaru!? ;)
Usa New York someday you will be my home:)
Bla bla bla.
Tjöt!
Hade!
PEZ
Jag är väl för charmig! Nakna sanningen, no make no fake!
Alla här nedan kommer vara likadana..
Fin e du gubben! :)
Detta är livet. Älska livet.
Ps. Till alla er som ska på bal och student nu, NJUT! Fan varenda år är det alltid detsamma för min del, avundsjukan är hög! Det var en av de bästa dagarna i livet.
Något som är så sjukt skoj med Norrköping (oh en positiv sak mer än min promenix sträcka) är att de har en hel vecka som studentvecka, vi har bara EN dag. 
Fan njut era as! :)

Vårig Söndag!

Idag har varit en riktig promenixdag
Gått runt på stan med Niklas, haffat en glass på halvars (Norrköpings poppis glass ställe), lapat sol på en sjukt mysig plats, köpt mig en ny kamera!! Wiihoo!
Så har jag kommit hem och tagit en till promenix, fyfan vad vacker den vägen var, alltså så vackert! Och att jag aldrig sett detta innan. 
Har numer fått mig en ny väg att promenixera på! Toppen.
I veckan blire Göteborg igen, plåtning Nr.2, kommer nog bli bra detta skaru ser.
Kolla för Guds skull in våra bilder från plåtning Nr.1 på http://axelv.se
Älskart!
Nehee, fan vad oklart saker har varit, men underbart att saker och ting faller på sin plats varenda gång..
Karma is a bitch, and I love it ! :)
Lek inte med Karma kära småbarn..
Ouff nu är jag så hungrig va, har bara kekat 1macka o fil + glass på hela dagen!! 
Så nu tycker jag ju verkligen att det vore på sin plats att Ewe kommer hit, plockar upp mig, åker och köper maaat med mig hyr en rulle och bara gillar livet lixom!?
Inte sant.. Tydligen lockar hästjävlarna mer just nu.. ;) Haha
Nejvars, man blir seriöst helt harmonisk att vara ute i stallet, fo shoe!
Lite bilder från nya kameran.. Kolla in magiska vägen jag fann idag!
Mysigt kort det där!!! Jag älskar faktiskt bilderna, gör ni?
Framförallt Kristian, är min kamera okej? Godkänd? Jag hoppas det!! ;)
Nu ska de smackas en jävla massor med bilder!! 
Älskar ju det
Vad händer med en människa när den vinner hela världen men förlorar sin själ?
Vet ni vad? Allt i livet handlar inte om att ha saker och ting, att ha mycket människor som suktar efter en, att ha en grym karriär, att ha allt de dära.. Men sen då?
Vad händer med en människa när den vinner hela världen men förlorar sin själ?
Det är ju min fråga då..
Visst är de bäst att ha allt det man vill ha, men tänk innan du agerar. Allt du gör ska du göra med kärlek, och för DIN skull.. Vad händer om man bara får världens luft och tappar bort sig själv mitt i allt. 
Usch så hemskt och tragiskt. 
Men det mest tragiska är att jag en gång vart där, och kommer aldrig mer tralla ner i det diket igen.. Man kan inte tillåta sig det.
Livet är för kort för att tralla runt och leka allan-ballan och slösa sina dyrbara dagar och ännu mer dyrbar tid på att "spela" på något man inte är, inte våga ta för sig och framförallt att inte leva! :) FÖRLORA aldrig din själ, bli inte trasig. 
Lite BergOchDalBana i min skalle just nu, men jag har mycket på G alltså. Spännande!
Nae va, nu ska jag la sluta tjöta ett tag för nu ringde min loppa och sa att hon var på G! Myspys ikväll! :) Kan de bli en bättre avslutning på denna helg? Nej inte alls :)
MAT GE MIG MAT NU!
Kärlek och Fridens vänner!

PEZ-

Mys Fredag.

Idag har vi vaknat, kekat god frulle, gått runt på stan och passat Angelina och fikat ett X-antal ggr. HATAR när det är sämst väder ute.. Men hey, ni vet vad dom säger, finns inget dålig väder, endast dåliga kläder.
Jo men absolut,  men om de är strålande sol och fint när man går hemifrån och sedan helt plötsligt blir det spö regn och hela himmlen öppnar sig. typiskt ju.
Nog om de.
Kasra min gode vän åkte till Stockholm ikväll, hoppas för hans skull att han bara inte börjar snacka den dialekten, han ska ju trots allt vara där i 2 veckor.. 
Gillar vi inte ;)
Sååå. Sitter och myser till det i Smedby, här är det fööör gött va. Älskart.
Sagt att jag inte ska ut mer, men iochmed att Jenny har födelsedags firande och min Marinkis frågade så får man la änna ställa upp för laget ? Visst?
SVAG MÄNNISKA ÄR DU KRISTINA!!
Iknow;)
Men men..
Imorgon ska vi stå på loppis i stan, haha.. Eller snarare mina kusiner ska göra det. och jag ska leta efter den ultimata väskan! Jag har massor med "göra om" material hemma, måste bara hitta mig den "rätta" modellen!
Hoppas på Sex and the City 2 på söndag, får se om jag får med mig någon.. Vill ju så gärna se den ju!
Hörreni mina små troll, varför komenterar ni inte?! Har ju 1-2 läsare som jag vet läser min blogg.. 
Eller är den så tråkig o törr att ni inte vill komentera? HA ?!!!
Haha.. Usch är så trökig va.
Men när min hemsida är klar så blir de mycket mer spännande och roligt. 
Nu ska jag mysa vidare här hemma med min Sean! 
:)
Kärlek och fridens liljor.
PEZ-

Kasra my man is in town!

Tjääna!
Jag och Kasra sitter här och chillar i min lya, gött att han kom en snabbis till Norrkan innan han drar till Stockholm!
Min vän Kasra är speciell förstår ni.. Haha!
Nejvars. Bäst är han!
Imorgon ska vi gå på stan o jag ska visa honom Peking o dess guldkorn.
Jag är så stört trött va... Åh. Minns inte alls när jag gick och la mig eller när jag gick upp, men är trött som en jude just nu!
Hela min dag har gått så långsamt.. Varit hel seg i kolan så att säga.. 
Meen meen så går det när man partajar mitt i veckan, och busar till det!
Nu är det scrubs vs sex and the city på tvn.. Om jag får bestämma så får vi se på Sex and the City.. Men ja jaa.. 
Usch nääähee ska fan sluta joddla här nu!
PEZ-

Ensam?

Råkade slummra till under desperate housewifes, vem gör det liksom!? Nåja, när jag väl vaknade så kände jag en sådan otrolig ensamhets känsla. Den är inte så mysig alla dagar, speciellt när det är sämst väder ute, regnet knastrar mot mina rutor, och ur högtalarna kommer musik från Eros Ramazzotti..Haha som bäddat för lite sexy time föör fan!
Jag e la fö go änna!
Saknar gemenskapen, saknar sena nätter, saknar spontana turer till diverse bus, saknar att ha ett liv..
Men fan, nu fokus på EN sak, sen PANG!
Så enkelt får de vara liksom, inget är omöjligt, men att gå runt och slösa mina dagar och dyrbar tidd på skit, det gör jag inte längre..
Körde idag, gick sjukt bra. Är riktigt stolt över  mig själv om jag får lov att säga de..
Reslutatet från Fotograferingen finns uppe nu..
Kolla in www.axelv.se :) WIIHO!!
Jag stod för hår/make och kläder.
Jag är nöjd, för att det var en spontan fotning utan mycket tid alls, ingen fitting med modell utan allt bara var på måfå!
Iam proud! Nästa plåtning blir bättre, helt klart.. Mer förberedelser och även manliga modeller.. Och jag har letat efter dom.. I kind of like it! ;)
Långa män med breda axlar, nog dåligt!
Älskar ändå att sex and the city börjar om från avsnitt 1 säsong 1 från och med igår och alla vardags kvällar.
Tack skaru ha! Älskar ju den förbannade serien, och filmen ska man inte tala om.. Då 2an har premiär om någon dag.
ALLA och då menar jag ALLA killar borde fan se på detta, förstå hur vi kvinnor tänker och ser på saker och ting!
Det är läskigt ibland, eller rätt så ofta faktiskt, hur man kan se sig själv och känna igen sig i många av situationerna.. Det är just darför ALLA tjejer älskar denna serie!
Drömmen är ju att bli som Patricia Field, hon är underbar. Och hon syns och hörs. Folk känner ju alltid igen henne med hennes långa extremt röda hår.. Måste ha ett signum, eller vänta har ju redan mina pigmentförändringar? Om det kan omvandlas till något positivt så äre i så fall detta . ;) haha
Jag riktigt älskar att vara singel, fokusera bara på mig själv och mitt liv och min karriär.
Men många gånger typ vissa nätter och en och annan söndag ( Med undantag på luckan i GBG) så saknar man att ha någon, eller något? 
Eller saknar man bara att ha någon nära? 
Målet för alla här i livet verkar vara att hitta den respektive på krogen, jobbet, fritiden överallt. Men är det allt?
Neehee, inte för mig. Min karriär och min framtid som stylist är mitt allt. Det är det jag ska sträva efter. Eller att bara få jobba med mode, kläder, smycken och få åka på inspirations resor världen runt och få lov att vara kreativ hela tiden och få betalt för allt. DET är min dröm.
Har alltid varit och kommer alltid att vara, och jag ska inte drömma utan drömmar att till för att fyllas med liv. 
YES SIR!
Nej nu blev det en del deep shit här alltså!
Puss på er!!
PEZ-
Ps.

"life's a bitch and then you die

wrong,

life's a biatch and then you decide to do something about it!"BILDREGN från Soliga Göteborg!!

Tjäänare träänare!
Har haft en guld guld vecka i Göteborg, träffat de flesta och bara umgåtts och mått så jävla kungligt va!
Bott hos min käraste skatt Filippa och hennes pojkvän Mikael! Världens underbaraste, dom har fått mig att må så kungligt va. Har er att tacka som fan för att jag haft det SÅ bra!! Bäst är ni.
Har verkligen hunnit med massvis, men roligast av allt var ju ändå att träffa alla människor, och våran fotografering som gick så jävla bra !!! Kommer komma upp bilder på hemsidan när de är redigerade och klara, vi kommer alltså absolut inte lägga ut något på facebook för det är då inte våra bilder längre.
Nog om det.
Är tillbaka i torr hålan Norrköping, ångest? Både ja och nej, men snart ska jag tillbaka och göra en till plåtning.
Nu jävlar ska jag bara fokusera på EN sak, inget annat.. Sen pang ochh haade !
Åhhh känner mig så lugn i själen, en underbar känsla, Filippa tack!
Fan longboard åkning, brännboll, mys på uteserveringar, utgångar, tidiga mornar,sena nätter, mys, kärlek! HALLÅ vafan stack jag från Götet för? You don´t know what you got until your missing it allot ..
Men som sagt blir inte kvar här länge..
Min käre Daniel ska jag träffa idag, catching up time änna. Behövs tydligen ja.. ;)
Ni som alltid klagar på för lite bilder på min blogg, i detta inlägg kan ni verkligen inte klaga. Allt för er.. Allt;)SÅ KOMMMMEENNTEEEERA! Komigen då.
Älska livet mina små troll, och slösa inte tid på negativa saker, människor och händelser. Sätt dig själv alltid som nr.1, för den ända som kan få dig att må bra är du själv! :) Right.
Såå med det sagt så ska jag verkligen lyda min underbart kloka väns råd och sluta vara så snäll och omtänksam mot folk som inte är det tillbaka, alltså ni energi tjuvar ha de! 
Energitjuvar inget mer sånt nej tack.
Nej ni, nu blire dusha!
PEZ-
Blev ett litet klädombyte.. Shoowssh!
Hallå snygg!
Varannan..vatten?Rosé?Skitsamma, kör bara !
Röjj röjj röjj..
Mjao!
"ey kolla in min daase" Okey Emil.. Då vet vi tack skaruha!
MYS!
Dagar som dessa vill man ju aldrig ska ta slut..
Jordan var världens sötaste!
Pill pill..
Frågetecken
SÅÅ GÖÖTT VA!!
Emil Teodor Berggren 1,90? väger 110kg.PANG!
Tung e jag! Vann över dom båda.
Porr!
Finaste Kristian och hans fina Nina!
Nataly my mauodel, bästa!
JÄVLAR i min låda, fick FIN besök till Göteborg!
PUSS!
OKEJ! Vad fick du mig att göra här Mr.Aron!?
1,2,3 FAKE SMILE!
Adam Malmström 22år!
Det firade han med sin "vän"...
Oldsberg,Hassling och Bliznac
HAHA denna bilden alltså, kan inte sluta garva!!
Låt mig få presentera syskonen Bliznac
In i dimman!
Mr.Da Cruz also mr.Bartender/Usher
Gölligt!
Åh världens finaste Maja och hennes fantastiska mamma och min goda vän Rebecca!
Åh så go va!
Haha, så go va sa jag!! Min lilla gangster princessa!
Finfina vännen Kasra här!
'
KrilleBoy_tightochsugen@hotmail.com, tjejer han är singel!
Och nej, han är inte gay...;)
¨
Göteborgsvarvet var galet, så mycket folk va! Helt otroligt gött va!
'
Kolla vilken härlig kvinna som kom och hälsa på Göteborg!! Fan va guld du är!
Min goa väska, jajemän allt ska dokumenteras! Åkte med 2 väskor, kom hem med 4! Toooppen!
VÄRLDENS finaste docka, ja det är DU det Filippa!
If Carlsberg would do couples, then Carlsberg would do couples like these two! The greatest couple in the WORLD!

Göteborgs status!

Longboard åkning, mys med världens finaste vänner Filippa Daal och Sandra Modin Stenhag , träffa gammalt och nytt folk, njuta på ett x-antal uteserveringar, massvis med "catching up time", dans dans dans, mysiga promenader klockan 5-6 på morgonen, solen skiner och värmer mig (äntligen!!)m.m.. Resten är antigen barnförbjudet eller sånt som du rent av ska skita i.. Neeerå;)!
Dagens aktiviteter: Yrkes SM på Svenska mässan, kolla in min underbara Aleks fotoutställning på naturhistoriska museet,kika på Göteborgsvarvet från Locatelli.
Göteborg just loves me, and I just love it back! Life is good.
Alltså, denna underbra jävla stad alltså. ÄLSKAR mitt Göteborg, varför flytta jag ? Jo jag var tvungen.. En dag i livet kommer jag bo här.. Eller målet är väl ändå inte att bo i Sverige så.. Vi får se.
Men jag har inget INGET som drar mig tillbaka nu alltså, föör segt.
Har märkt vilka som är mina vänner och vilka som är mina "vänner". Det är helt underbart! För nu är det ingen mer energi tjuv som kommer in i mitt liv. Nej nej, skämmas är vad ni ska göra, jag rycker på axlarna och borstar av mig dom.
Är mer värd än så! :) 
Livet står framför oss, varför inte ta för sig ? Helt rätt kan jag känna. TA FÖR DIG! Jag tar för mig, jag ångrar inget alls, jag lär mig av mina misstag bara. Och det är bra. Livets mening och livets hemlighet är fantastiskt läskig men ack så bra, och när man väl kommit på det, det är då saker och ting i livet kommer börja ändras och ske!
Wiiho!
Nej ni nu ska jag in och hångla lite med min dusch! Lovely!
Min dag ser f a n t a s t i s k ut!:)
Min kines jevel från Stockholm är här nu med! Alltså, åh helt euforisk! haha
Nej ni
Puss och kärlek och kommentera sötnötar?!
PEZ-

Underbara jävla Göteborg!

Rent ut sagt, för så äre!
Älskar att lira på hemmaplan alltså. Känner så mycket folk, känner mig inte så ensam som i Norrköping och här finns det RIKTIGA människor.
Älskar stadens puls, hur soft allt är, och hur dagarna bara springer förbi men man har framförallt något att göra!
Bott hos världens underbaraste Filippa och likaså hennes kille Mikael, 2 helt magiska själar! Jag blir så beundrad utav dom, se deras kärlek som de sprider till varandra men framförallt till andra, hur lugna och harmoniska de är men framförallt hur extremt ödmjuka och gästvänliga de är! 
Helt fantastiska är dom, vet inte riktigt hur jag ska bete mig, blir liksom så mycket kärlek! :)
Plåtningen i Söndags gick fantastico!
FYFAN vad bra bilderna blev, nu ska de bara "fixas" så ska resultat visas. 
Men kommer inom kort sluta blogga här.. NU kommer saker och ting ske mina små vänner. Pang! Bom! och Böng!
Man ska aldrig tappa det, utan gör fel, gör om och gör rätt. 
Kreativiteten och min inspiration bara flödar inom mig just nu. Känns rätt gött faktiskt.
Och vet ni, imorgon blir jag Maria Kristina Bliznac stolt ägare av mina efterlängtade.. Vill ni veta vad? SKRIV de då?!haha
Helgen har varit, hmmmpf.. Spännande? Minst sagt, mycket skratt, mycket oklara händelser, in i dimman, dansdansdans, alkoholhaltiga drycker i mängder, komma hem klockan 07.00 och sova i 3h.. Men vet ni vad? Jag har haft det så jävulskt bra! Så otroligt roligt faktiskt, och bästa var att Marinka och Maria var här, trots att vi inte var med varandra på krogen sådär jätte mycket. Hoppas ni fick en go helg och varsin happy ending . HAHA;)
Imorgon ska de bli guld väder och på Onsdag 24gradigt. SAY WHAT?! Now we fucking talking man!!
Helt otroligt gött.
Åh skulle kunna skriva sidor om min helg, men ni, de som händer i Gbg stannar även där.
Räcker så.
Imorgon blir det träffa Rebecca och lilla Maja:) kommer bli myspys! Så underbart att jag hinner träffa folk nu när jag är här. Ingen stress liksom, för gött.
Nu ska  jag sova lite tänkte jag.
ÄLSKA LIVET.
PEZ-

How low can YOU go.. ;) ?

Whoop whoop peeps!
Kiki Freaky is in Gothenburg again!
Lovely.
Igår när jag kom så åkte jag hem till min underbara vän Filippa. Vi satt och tjöta lite här och drack vin.. Sedan begav vi oss till Chez Amiz för ett glas för att sedan bege oss mot Peacock med Filippa, Christoffer och Lisa. Vi var på Music Quiz night! Toppen och sjukt skoj alltså. Dock vann vi inte, men vi hade  kul! Och det är ju de viktigaste!
Sedan studsade jag som en studsboll, peackock, hardrock, nivå och parklane. Yummie! Älskar ju ute livet i Götet!
För övrigt spelade dom så SJUKT bra musik på Peackock igår, Big up Amanda Berg, mer sånt!
Bara HipHop/R´NB och Old School shiet!
Idag har jag fikat med min Aleks, helt underbart. Alltså min inspiration bara flödar när jag träffar honom, underbara själ!
Han kommer komma långt, likaså jag.
Behövde verkligen honom idag, för ikväll ska jag ha brainstormings möte med Kristian och Rebecca.
Jo för på Söndag så händer det saker älskade vänner, vi ska plåta!
Fotograf:Kristian
Modell:Rebecca
Sylist: Kiki Freaky
Och Make+Hår:? Oklart för stunden.
Men det ska bli SÅ skoj!!
Och Kristian ska få äran att bygga mig en hemsida! Japp! Där har ni det, så jag kan börja med min portofolio.
Ahh ska bli så nice, så imorgon ner på stan direkt beyond retro och låna plagg!
Imorgon kommer även min underbra Marinka till GBG!!! :) Ska bli såå skoj alltså.
Nej nu rann tiden visst iväg kära ni.
PEZ-
Yuuummie..

06:18..

Är vad klockan är just NU!
Vadfaninihelahelvete gör jag vaken och uppe nu?! Jotack..
Jag har vaknat ca 4ggr sedan jag gick och la mig, la mig runt 00:30, kunde inte somna så slockna väl någon gång efter 01:00..
Så vaknade jag 05:30.. TOPPEN! Och här är jag, pigg som en tjur och har värk i magen. Saatan i gatan!
Men drack precis varm mjölk, kikar på nyhets tv på kanal 4, solen skiner så vackert ute och himmlen är blå.
Gött ändå? Funderar starkt på en promenix? Men frågan är om jag vågar det med min magvärk? ÅH så jobbigt att ha ont i magen.. Typiskt ju!
Och imorgon så åker jag till Göteborg, är framme sent, men har det stoppat mig från att busa förr ?;) neeva..
Filippa min älskade vän kom på en helt utomordentlig idée.. Jag kommer fram runt tolv på natten, men åker hem till henne direkt på Avenyn(lyxen att bo där över hela min helg!!) och sedan så ska vi ut och busa! På en Onsdag tänker ni då, ja på en Onsdag.. I Göteborg börjar veckan på en Onsdag och rullar på till Måndag.. Är ni me? Neeva, tänkte la de..
Sedan på Torsdag ska jag träffa min käraste Alexandar! Min modeguro, min mensa, min inspiration! Ska bli helt otroligt underbart att få byta tankar, idéer och kreativitet!
På Fredag, ja vad händer då?! JO, min Marinka kommer till GBG, och hon tar med sig 3 vänner på det! Så djävulskt underbart ska jag be och få tala om!
Ska även träffa världens bästa parala si questa loca Nataly! Sedan ska vi alla gå ut och få hela Avenyn att skaka! 
På Lördag ska jag träffa Sara krull, middag och dricka kopiösa mängder utav alkoholhaltiga drycker, skratta ha skoj och framförallt dansa!
Sedan får vi inte glömma bort att besöka Liseberg, det är basketcupen i Göteborg i helgen, strosa längs mysiga gator, denna gången att hinna hälsa på alla som jag inte hann förra gången och kanske tillochmed ett frisörbesök..
Min fantastiska frisör åker nämligen till Kreta på Fredag.. Hoppas på mirakel på Torsdag då dom egentligen har stängt. Sånt oflyt!
Alltså.. Mina närmsta dagar ser helt jävla underbara ut!!! 
DET är lycka, att få träffa folk som man älskar, att ta dagen för vad den är, att vara i en storstad, att ha saker och ting planerade fast ändå låta saker och ting komma spontant.
Får bara hoppas på gött väder, goa kläder och killar i läder! Då är jag go och glá kexchoklad!
Wiihoo..
Vet inte om jag är för mentalt trött för att skriva ett "moget" seriöst inlägg, men who gives.. 
Det här kommer bli en låååång dag.. puuh..
Kommer förmodligen däcka som en fura ikväll. Den e go, för då är jag väl utvilad inför morgondagens och veckans bus.. ;)
Vet ni vad? Älska livet!
Livet är fört kort för att hata och vara negativ!
Gör det du vill, säg det du vill, för tänk vad du skulle ångra dig om du dog imorgon. Allt det du aldrig sagt, allt det du aldrig gjort.. Trots att du velat. Vad väntaru på?! Just do it. Du har inget att förlora på det, inget alls.. Det värsta du kan få är ett nej. Så tvivla aldrig på att förlora fotfästet för en stund..
PEZ-

"Att våga är att förlora fotfästet för en stund, att inte våga är att förlora sig själv." 

(Jag, Maria Kristina Bliznac är otroligt djup såhär tjugo minuter i sju! haha)


Helgen är förbi... Igen!

Tiden rusar förbi! Helt lovely egentligen, fast samtidigt får jag panik..
Snart är sommarn här, snart är min födelsedag här, 23år gammal... Gammal?! Aarå.. Känner mig fan ångestladdad för varje gång jag fyller år..
Jag menar dagarna springer förbi, månader blir till år.. VAD GÖR JAG MED MITT LIV?!
Gör jag verkligen allt det jag alltid velat göra och gör jag verkligen alltid det JAG vill?
Naae va..
Men satan i gatan, nu får man ju ändå på något vis ta sig i kragen for real.
Sverige är inte mitt land att bo i. Är hemskt ledsen men funkar inte så.
Men just nu är jag i en period där jag vill så mycket, men måste verkligen fokusera på detta jag gör just NU.
Annars kommer jag bara ha ett helvete sedan.. Och det vill man ju aldrig ha? Visst?
Nog om detta.
I helgen har jag varit vit, dvs jag har inte varit ute eller druckit alkohol i helgen. Känns tamigtusan bra!
Men mycket är ju för jag har rejält tröttnat på människor och folk i denna stad. 
Så på Onsdag blir det Göteborg för hela slanten! :)
Stannar där en stund. Njuter av Göteborg, känner mig korkad för att jag flydde där ifrån, MEN vad gör man inte för sin egen skull och sin karriär? Ja, jag får se det som såhär, jag är här i Norrköping just nu, men det är bara en liten liten period i mitt långa långa liv. 
Och nu har jag fått smaka på folket, staden och pulsen här. Iam done.
Nu är det bara fokus fokus och sedan flyger jag med mina vingar iväg .. Till en annan destination..
Nog om detta.
Helgen har jag umgåtts med mina kusiner Olivia och Isabell. Mysungar! Har kekat godis så det räcker och blir över, tacos OCH chips. Aj och aooutch. Inte okej, så imorgon blir det lååång promenix.. Detta går inte, jag mår inte bra av att keka skiten, ändå gör jag det?! Men fyinifanders vad gott det är, för studen då givetvis.
Vi kika filmer och la ansikts masker. Söta var vi!
Idag har jag tvättat kläder typ halva dagen, handlat lite kek och sedan har jag lekt lite med mina kläder. Jag är så dum som inte tar före/efter bilder.. Men jävlar, mina plagg blir bara mer och mer klockrena!
Nu ligger jag i soffan som en riktig soffpotatis och degar. Funderar på min vecka, måndag möte, tisdag möte, onsdag göteborg.. :) Blir gött det. Denna veckan är ju en kort vecka. Kan bli härligt!
Nae, nu ni ska jag vidare.
Ha de gött.
Och förresten, alla och då menar jag ALLA ni som läser här.. Skriv i kommentarsfältet
NAMN:
BLOGG ADRESS:
ÅLDER:
Komigen just do it babys!
Kärlek och Respekt
PEZ-
Snyggingar i ansiktsmask!
Isabell tappade en tand! (Jag slog ut den..;) )
Beautiful girls all over the world, You could be chasing, but your time will be waisting..
Cause they got nothing on ME baby!
En liten outfit!
Det var allt för mig! 
;)

UNDERBART!!

Haft det helt jävla underbart i Göteborg.
Kom upp i Fredags, kom hem till Mamma keka mat och mina båda bröder var där, samt Sara.
HELT underbart.
Sedan åkte vi hem till pappa och där var min fina lillasyster Emily! Myste lite där.
Sedan var det dags för mig att bege mig till stan för att möta upp bästa Kasra och CO på räkan.
Satt där ett tag och tog några drinkar sen drog vi till Lilla London, Deep och som alltid annars så slutade vi på Park Lane.
Helt sjukt när vi skulle hem runt 05:00 så är det LJUST utomhus, sååå najs!
Efterfesten hölls även den på räkan, så tog min buss hem 06:20..
Sov i ungefär 4h.. Sedan var det upp och rensa och kolla igenom mitt rum.. Flickrummet kommer alltid kännas så speciellt.. Brings back so many memories. :)
I Lördags så träffade jag Kristian Och Yazdan, de är fina killar det!
Sedan stack jag och Yaz till Nacor på Viktoria och tog ett glas. Och sen stack jag till el corazon och mötte upp ett par kroater och helt spontant och underbart gick vi till vårt käraste ParkLane.. Och väl inne på Parkan är min storebror och festar med sitt lag..
Jaaa ni..
Alltså kan skriva heeela dagen om hur min underbara helg var. 
Men kan sammanfatta det som, suttit ute och fikat på härliga uteserveringar, har promenerat upp och  ner för Avenyn, har träffat underbara människor från Spanien och Köpenhamn, har träffat ett par ögon lika vackra och intensiva som mina, har fått träffa ALLA mina syskon, fått ha det så jävla underbart och allt var bara perfekt.
ÅH
Jag kommer seriöst kunna leva på denna helgen i veckor nu.
Måååste fan bort från Norrköping alltså. Storstad ÄR och kommer ALLTID att vara min grej.
Men men.. Som sagt, detta är bara en liten stund i mitt långa liv som jag befinner mig här. 
Hej o hå!
Helgens ord: ÖGON ÖGON ÖGON och låååånga ben..
Fan vad bra jag mår!!
:)
PUSS!!!
PEZ-
Mina fina bröder!
Sara och Mamma
Storebror, storasyster och lillebror
Haha fan vad jag gillar er! Kristian fular sig, jag är seriös och kevin vill helst inte alls.
Ser ni likheten? I don´t.. Syskonen Bliznac
Självklart kom den också..
'
Min Kevin, SÅ god.. Pussade ihjäl min lillebror!
Jag, Emily och Kristian!
Max och Kristian
Max-tax och Kiki-Freaky
Baz och Jag
HAHA.. In i dimman era kroatas!
BÄSTA Kasra!
Har så ont i käkarna nu va.. Hela 4 dagar var mitt leende så här! Den ni!
Underbara Capuccino
Robin och Kasra
Vi satte oss längst upp på Götaplatsen och blicka ner mot hela Avenyn. Underbar syn.
Kasra, Robin och Jag softa loss hela dagen. Sjukt trevligt.
Sedan resturangbesök med Sara och Nacor
Nacor Medina Perez Hilton Korven, gillar inte att vara med på kort... Så jag fick..
Tvinga mig på honom!
Hjärtat då..
Nr.2 som inte gillar att fotas.

RSS 2.0