Hur viktigt är det?

Ja hur viktigt är det egentligen att den du är tillsammans med är lik dig ? 
Jag och min vän Henrik satt idag och pratade om detta. Hur viktigt det var för oss att hitta en respektive som hade ett stort genuint intresse för mode. För mode för oss två är det vi brinner för som mest.
Jag är så otroligt trött på att behöva "klä" mina män. Dom ska kunna vara såpass kreativa och nyskapande så dom ska kunna göra det själva. Utan att ens behöva gå runt i 2h och leta efter en outfit.
Jag ÄLSKAR män som är modemedvetna, men inte på det mainstreama sättet. Och på det riktiga sättet är det otroligt svårt att hitta någon som är straight, jag menar 90% av alla mode män är ju bögar, dessvärre!
Resterande 10% är? JA VART ÄR NI?!
Haha, nej men vore ju så fantastiskt om jag en dag hittade min colorist! My boy!
Du finns där ute, kanske har vi redan setts, kanske inte. Men en sak är kräsen, Kristina Bliznac är inte kräsen på så vis, men det genuina intresset för shopping, mode och design är fan ett måste!
Jag skulle inte klara av att höra att jag shoppar för mycket, att jag har för många skor och väskor att det ända jag vill är att gå på stan et.c..
LÅT MIG. Jag VET att jag älskar att shoppa, jag älskar ÄLSKAR skor och väskor och kläder. Låt mig.
Orka att ha någon som tjatar om det, hade hellre velat ha en man som man kunde byta kreativa ideer med, förstå vad hett om en man kunde styla mig en dag, vi lånar kläder av varandra och älskar i neon!
Den du ! ;) haha
Nej fy vad underbart, vart är du min Romeo??
Haha juste, jag skickade ett SMS till 118 800 med frågan "Vem är Kristina Bliznac" det här blev svaret jag fick:
Kristina är den där tjejen som alltid står bakom skolan och smygröker franska cigaretter som hon stulit från sin faster som är konstnär. Hon bär alltid en svart basker till sitt långa bruna hår och man kan knappt se henne i ögonen då de är så täckta med svart eyeliner. Folk kallar henne för kulturpretto men vi vet att hon inte är pretto alls. Hon är bara bäst helt enkelt MVH 118 800

Riktigt skoj va? 
Haha, kul att göra om man har lite tid över!
Här nedan följer det bilder på underbara stilar. Någon som känner igen sin stil, är mode/design intresserad, singel straight och över 20 år så HEJ. Mejla mig tack ;)
Vackert!
PEZ-


Kommentarer
Postat av: Robin

De översta 2 och de understa två har speciellt bra stil! :)

2010-08-24 @ 10:27:08
URL: http://robinwinberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0