Egoday.

MÅNGA nästan för många tankar som surrar i skallen nu känner jag..
Måste flytta, måste börja tänka på mig själv mer, måste börja skapa igen som förr men framförallt måste jag börja göra något som får mig att må bättre än bäst. Och det vet jag och ni alla andra redan vad det är, det är att utrycka min kreativitet.
Min käre vän Josef ringde nyss, han var inte som alla andra när han var yngre.. Han kämpade då andra va ute och festa och kröka, han kämpade och det är darför han lever sin dröm idag.. Han sa det att han sket i alla andra, han tävlade med sig själv hela tiden.. HELT rätt!
Men han sa även en sak jag tänkt på , om man inte lyckas innan man fyllt 30år så har man förlorat.. Är det inte lite så då?
Jag kan känna så iallafall..
JAG SKA lyckas på ett eller annat sätt.. Så enkelt är det, jag ska bara ge fan på att jag ska göra det. Och det har jag gjort.. Frågan är bara vart man ska börja?
I en liten stad där du har betydligt mer chans att synas och höras med det du gör, binda kontakter mer fort för att sedan expandera vidare till en storstad?
Eller i en storstad där konkuransen är löjligt hård och där det ända man behöver är pengar och makt? Nej tack, jag jobbar inte så..
Men Malmö? Norrköping? Hmpf...
Ja säger som familjen sjunger, det snurrar i min skalle.. Men snart så..
Har aldrig varit den som vågar satsa och chansa här i livet, lixom spontant göra saker mer än att hitta på saker med vänner och sen shoppa då, bara go fucking mental.. Kanske är det dags för en perfektionist-kontrollbehovs kvinna (oj?) att bara flippa loss.. Det kanske är det som är den största spärren för att det ska få ske saker och ting?
I skrivande stund spelas coldplay-fix you och precis när jag skrivit det sista ordet i ovande text så kommer solot.. Det är så kraftfullt, likt magi ungefär.. 
Ouff vad jag yrar känner jag.. Men jag gillart.

Idag har jag varit ledig, fått mig en egendag så att säga.. Dom dagarna är få men EXTREMT viktiga för mig..
Har idag promenerat fram o tillbaka till Angered.C 40min åt vardera håll.. Sen gick jag runt där o shoppa lite, sen gick jag hemåt för att sola lite och tog mig ett skönt bad.. Ahh..
Dagar som dessa är underskattade.. Att lixom inte ha några måsten är det bästa jag vet.. Dock är livet tydligen uppbyggt på måsten o massa stress.. Eller inte för dom som har så mycket pengar och makt att dom kan göra vad som faller dom i smaken.. En dag, en dag säger jag bara..
Nej ni, nu börjar jag få lite små paink och känner att jag genast måste gå och fixa lite ..
PEZ-Haha ett livs levande lejon..

Kommentarer
Postat av: Ena

kiki, du är såååå jävla snygg, jag dööör!

2009-09-01 @ 23:14:52
Postat av: Anonym

Heej snäckan! Hur är det?? Har du fixat körkortet? själv kämpar jag lite på mina lediga dagar! Kramizz

2009-09-02 @ 10:13:43
URL: http://sandraschyllert.blogg.se/
Postat av: Dea

Keeks! Du satte ett smajl på mina läppar igår ska du veta :)..Sötgöte!

2009-09-03 @ 08:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0