Kärlek, vart är du ?

Vissa nätter vill man inte sova själv, vissa nätter vill man bara ligga och diskutera om allt och inget, charma varandra och komma på sig själv att man småler mest hela tiden, klia på någons kropp och burra ner sitt huvud i hans varma nacke som doftar så gott o mjukt.. Ligga och lyssna på mjuk och go musik och bara kyssas..

Visst är det magiskt, när man knappt kan slita sig ifrån varandra.. Och när man känner att pulsen är hög och tiden står nästintill stilla..

Om jag är kärleksfull? Ja det är jag :)!
Jag varken letar eller hoppas eller söker, men en sak är säker när han helt plötsligt en dag står där framför mig, då vet jag, då vet jag!

Tror det är vädret och kylan som kryper sig inpå som gör mig så kärleksfull! :)
Ingen stress med att hitta någon nej nej, och med alla mina krav blir det SVÅRT som fan. Men hellre ha krav så man är nöjd med sin respektive än att gå runt och beklaga sig.
Kan säga som så här:

"meni treba neko ko je ko ja najbolji", jag behöver någon som är som jag, bäst.

Det är faktiskt så man får tänka kära ni..
Jag vet hur  bra jag är, och jag ska ha någon som är som jag!
Its just fair enough!
Haha som sagt så kikar jag på Liar Liar, vilken jävla klass film! Eller egentligen inte, men fyfan vilken kille den där  Jim är! Hans min spel och kropps språk är ju helt otroligt ! HAHA kan inte sluta skratta.
Neee ni mina små läsare, fan va gött att ni läser med det är bara LISA MATILDA FRIDSTRÖM som kommenterar. Och det tackar jag för. Ni andra , KOM IGEN !! Whoop whoop!
Nu ska jag borsta tänderna och se scrubs x2 :)
PEZ-

HAHA älskar ni inte mina försök till dagen outfit bilder ? Det är fan helt sjukt va svårt detta är för  mig!


Kommentarer
Postat av: lisa

Jag säger som du, du behöver någon som är som duuuu,FUCKING AMAZING!PUSS BABE& DU, jag älskar att läsa mitt namn i din blogg hihi

2010-09-10 @ 09:29:52
URL: http://lisamatilda.devote.se
Postat av: Michaela

Give me your eyes babe!

2010-09-10 @ 12:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0